Ultima ora

YD Recent Posts
 • Serbarea „Vis de Craciun“Serbarea „Vis de Craciun“

 • Simulare incendiuSimulare incendiu

 • Curs despre violenta domesticaCurs despre violenta domestica

  În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2017 a avut loc la Agrupamento de Escolas Dr. Costa Matos din Vila Nova de Gaia, Portugalia, cea de a treia întâlnire de lucru din cadrul proiectului Erasmus + WIDE (Witnessing Domestic Violence and an Audit Education in the School System), acțiunea cheie: cooperare pentru inovare și parteneriate strategice, cod: 2016-1-ITO-KA201-024390. În acest proiect, Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța este partener alături de: Associazione Spazio Donna Onlus din Caserta, Italia, Liceul… »
 • Lansare de carte la Liceul Teoretic “George Calinescu”Lansare de carte la Liceul Teoretic “George Calinescu”

  Centrul de Documentare şi Informare al Liceului Teoretic „George Călinescu” a găzduit, vineri, lansarea celei mai noi cărţi de poezie a profesoarei şi scriitoarei Eugenia Vâjiac - „Sunt un gând într-o zi neumblată”. La manifestarea, organizată în cadrul Săptămânii Şcoala Altfel, au participat numeroşi elevi iubitori de literatură şi profesori ai instituţiei. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa prof. unic. dr. Olga Duţu, a prof. Constantin Daba şi a prof. dr. Laura Pascale, care, în calitate de invitaţi de… »
 • Elevi de la Liceul „G. Calinescu”, participanti la EuroscolaElevi de la Liceul „G. Calinescu”, participanti la Euroscola

  În perioada iunie-septembrie, o echipă de 17 elevi ai Liceului Teoretic „G. Călinescu” Constanța a participat la a X-a ediție a Concursului Național Euroscola, răspunzând astfel invitației lansate de Biroul de Informare al Parlamentului European în România și Ministerul Educaţiei Naţionale. Anul acesta, concursul s-a desfășurat sub titlul generic „Rolul patrimoniului românesc în consolidarea identității europene ”. Participarea la proiect a presupus alegerea unui obiectiv de patrimoniu din regiune, în legătură… »
 • Proiectul european WideProiectul european Wide

  Proiectul european Wide continuă la "Liceul Teoretic George Călinescu" Sursa: http://www.replicaonline.ro/proiectul-european-wide-continua-la-liceul-teoretic-george-calinescu-320868/… »
 • Picnic poetic Haikunoi, la Liceul “Calinescu”Picnic poetic Haikunoi, la Liceul “Calinescu”

  Elevii Liceului Teoretic „George Călinescu” au participat la o activitate deosebit de interesantă, dedicată săptămânii francofoniei, aflată la a treia ediţie şi intitulată sugestiv „Picnicul poetic Haikunoi 2017”, desfăşurată în parcul instituţiei. Organizat de Institutul Francez din România, cu sprijinul Alianţei Franceze Constanţa, evenimentul s-a desfăşurat pe întregul teritoriu al României, iar catedra de limba franceză a liceului constănţean s-a alăturat cu bucurie. Elevii s-au iniţiat astfel… »
 • Elevi de la Liceul Calinescu, la Parlamentul EuropeanElevi de la Liceul Calinescu, la Parlamentul European

  http://www.replicaonline.ro/elevi-de-la-liceul-calinescu-la-parlamentul-european-312489/… »
 • Elevi constanteni, prezenti la o conferinta europeana in FrantaElevi constanteni, prezenti la o conferinta europeana in Franta

  Intre 12 şi 15 decembrie 2016, patru elevi constănţeni au participat la Vigy, în Franţa, la conferinţa europeană din cadrul proiectului “Mon lycée, Ton lycée, Notre lycée ! ou MTN = L3”. Aceștia sunt Alexandra Ispas şi Sadri Sali, de la Colegiul Naţional “Mircea cel Bătran” Constanţa, și Geanina Maria Bostan şi Alexandru Florin Schroder, de la Liceul Teoretic “George Călinescu” Constanța, care au fost însoţiţi de profesoara Cristina Zaharia de la CNMB. Proiectul reuneşte licee din Franţa (Besançon,… »
 • Simulare examene Cambridge 2017Simulare examene Cambridge 2017

  Pentru detalii referitoare la simularea Cambridge 2017 și înscriere vă rugăm să accesați link-ul catedrei de limba engleză: Cambridge 2017  … »
[→YD Recent Posts Widget]

 

June 2021
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Serbarea „Vis de Craciun“
Simulare incendiu

Simulare incendiu

November 23rd, 2018

[...]

Curs despre violenta domestica

Curs despre violenta domestica

November 13th, 2017

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2017 a avut loc la Agrupamento de Escolas Dr. Costa Matos d[...]

Lansare de carte la Liceul Teoretic

Lansare de carte la Liceul Teoretic "George Calinescu"

November 13th, 2017

Centrul de Documentare şi Informare al Liceului Teoretic „George Călinescu” a găzduit, vineri, lan[...]

Elevi de la Liceul „G. Calinescu”, participanti la Euroscola

Elevi de la Liceul „G. Calinescu”, participanti la Euroscola

November 13th, 2017

În perioada iunie-septembrie, o echipă de 17 elevi ai Liceului Teoretic „G. Călinescu” Constanța a[...]