“Unde-i lege nu-i tocmeală” la Liceul Teoretic “G.Călinescu”

Liceul-G.Calinescu

La sfârșitul acestei săptămâni, la Liceul Teoretic G.Călinescu Constanța s-a desfășurat un eveniment deosebit de interesant, în cadrul proiectului național „Unde-i lege nu-i tocmeală”, organizat de Societatea Biblică Internațională din România.

Este vorba de o lecție demonstrativă susținută de profesoara de religie Adriana Argatu. Participanții la lecție au fost 30 de elevi din clasele a X-a A și a X-a B, în fața unei delegații de 20 de persoane din Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Anglia, Bermude, Ruanda, Kenya, Armenia.

De asemenea, evenimentul s-a bucurat de prezența Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Preasfințitul Dr. Teodosie Petrescu, a inspectorului școlar de religie, profesor Daniela Stan, precum și a 5 invitați din partea S.B.I.R. Tema lecției a fost “Fals și falsitate”, iar scopul acesteia- lansarea caietului de activități al proiectului.

“Prin această activitate, liceul nostru și-a deschis încă o dată porțile către lume, rămânând astfel fideli orientării instituției noastre. Ne onorează faptul că atâția oameni au luat contact cu învățământul românesc prin intermediul elevilor noștri.”, a declarat prof. Adriana Argatu, coordonatoarea evenimentului de la Liceul Teoretic G.Călinescu Constanța.

http://observator.ro/cultura-invatamant-unde-i-lege-nu-i-tocmeala-la-liceul-teoretic-calinescu-346798.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *