YD Recent Posts
 • EXAMENE CAMBRIDGE și IELTS 2022EXAMENE CAMBRIDGE și IELTS 2022

  Liceul Teoretic George Călinescu, Constanţa organizează examene Cambridge KET, PET, FCE și CAE șiexamen IELTS (modulul Academic), după cum urmează: IELTS (Academic) - 28 mai 2022 Termen limită pentru înscrieri: joi, 12 mai 2022Pentru examenul IELTS Academic înscrierea se face AICI → sau accesând următorul link: https://ieltsregistration.britishcouncil.org/orsnbc/register-for-agent/YWY3OWE0NzItZDY1Mi00NGE0LWFhYjktYjcwMTYwYmQ5ZmU3OzEyNDk4OzEwNzc5MjI0MzQ= Taxa pentru examenul IELTS este de 982 lei şi se va achita online… »
 • Gradul de vaccinareGradul de vaccinare

  În rândul angajaților Liceului Teoretic "G. Călinescu" Constanța rata generală de vaccinare este de 72%. Din totalul de 75 de angajați, 54 sunt vaccinați. … »
 • ANUNT CONTESTATII BACALAUREAT SESIUNEA IUNIE-IULIE 2021ANUNT CONTESTATII BACALAUREAT SESIUNEA IUNIE-IULIE 2021

  VA INFORMAM URMATOARELE ASPECTE: CONTESTATIILE SE POT DEPUNE LUNI 5 IULIE 2021 IN INTERVALULORAR 12-18, FIZIC LA SEDIUL LICEULUI TEORETIC “GEORGECALINESCU” CONSTANTA SAU ONLINE LA URMATOAREA ADRESA DE MAIL: ce1129constanta@gmail.com Cererea de contestatie online trebuie insotita de o copie dupa buletin si un numar de telefon scris pe copia acestuia. Cererea de contestatie o puteti vizualiza aici … »
 • Evaluare Nationala – clasa a VIII –a 2021Evaluare Nationala – clasa a VIII –a 2021

  Cerere contestații  Evaluare Națională 2021 Program depunere contestații - Marți 29.06. 2021 – interval orar – 16.00 – 19.00 - Miercuri 30.06.2021 – interval orar – 8.00 – 12.00 La depunerea on-line  a cererii , se atașează fișierul cu scanarea  C.I. a elevului, respectiv fișierul cu scanarea C.I. a părintelui/reprezentantului legal. http://subiecte.edu.ro/2021/evaluarenationala/Subiecte_si_bareme/… »
 • Serbarea „Vis de Craciun“Serbarea „Vis de Craciun“

 • Simulare incendiuSimulare incendiu

 • Curs despre violenta domesticaCurs despre violenta domestica

  În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2017 a avut loc la Agrupamento de Escolas Dr. Costa Matos din Vila Nova de Gaia, Portugalia, cea de a treia întâlnire de lucru din cadrul proiectului Erasmus + WIDE (Witnessing Domestic Violence and an Audit Education in the School System), acțiunea cheie: cooperare pentru inovare și parteneriate strategice, cod: 2016-1-ITO-KA201-024390. În acest proiect, Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța este partener alături de: Associazione Spazio Donna Onlus din Caserta, Italia, Liceul… »
 • Lansare de carte la Liceul Teoretic “George Calinescu”Lansare de carte la Liceul Teoretic “George Calinescu”

  Centrul de Documentare şi Informare al Liceului Teoretic „George Călinescu” a găzduit, vineri, lansarea celei mai noi cărţi de poezie a profesoarei şi scriitoarei Eugenia Vâjiac - „Sunt un gând într-o zi neumblată”. La manifestarea, organizată în cadrul Săptămânii Şcoala Altfel, au participat numeroşi elevi iubitori de literatură şi profesori ai instituţiei. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa prof. unic. dr. Olga Duţu, a prof. Constantin Daba şi a prof. dr. Laura Pascale, care, în calitate de invitaţi de… »
 • Elevi de la Liceul „G. Calinescu”, participanti la EuroscolaElevi de la Liceul „G. Calinescu”, participanti la Euroscola

  În perioada iunie-septembrie, o echipă de 17 elevi ai Liceului Teoretic „G. Călinescu” Constanța a participat la a X-a ediție a Concursului Național Euroscola, răspunzând astfel invitației lansate de Biroul de Informare al Parlamentului European în România și Ministerul Educaţiei Naţionale. Anul acesta, concursul s-a desfășurat sub titlul generic „Rolul patrimoniului românesc în consolidarea identității europene ”. Participarea la proiect a presupus alegerea unui obiectiv de patrimoniu din regiune, în legătură… »
 • Proiectul european WideProiectul european Wide

  Proiectul european Wide continuă la "Liceul Teoretic George Călinescu" Sursa: http://www.replicaonline.ro/proiectul-european-wide-continua-la-liceul-teoretic-george-calinescu-320868/… »
[→YD Recent Posts Widget]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *