Proiectul "Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță" a ajuns astăzi la liceul "George Călinescu" din Constanța.
Alexi Pitu, Constantin Grameni, Adelina Voinescu (Farul feminin) și Patrick Dulcea (juniori Farul) s-au aflat în mijlocul elevilor, cu care au făcute poze și le-au dat autografe.
Fariștii au avut și cadouri, mingi semnate de Gheorghe Hagi, un tricou cu autografele jucătorilor de la prima echipă și 50 de bilete la partida de miercuri din Cupa României dintre Farul și CFR Cluj.

Astăzi 16 noiembrie 2022 , elevii clasei a IX-a F, au luat parte la proiectul “Fii avocat în școala ta”
Uniunea Națională a Barourilor din România promovează un important proiect la nivel național, având convingerea că educația juridică este mai mult decât oricând necesară tinerilor, în evoluția lor ca viitori membri ai societății.
Astăzi, 23 Noiembrie 2022, elevii claselor a XI-a si a XII-a, au participat la activitatea de informare, prevenire și consiliere cu privire la bolile și infecțiile cronice cu HIV si virusurile hepatice B si C.
Activitatea s-a desfășurat în colaborare cu Fundația Baylor Marea Neagră.
 
Profesor coordonator Daniela Ileana Grigore 
 
 

Astăzi, 22 noiembrie, elevii claselor a XI-a B și a XII-a B au vizitat centrul American Corner din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Călinescienii au participat la activitatea “Thanksgiving: New Ways of Approaching Gratitude”, bucurându-se de îndrumarea și experiența doamnei Teneisha Ellis, bursieră de origine americană, în prezent doctorandă în cadrul Universității Abertay din Scoția. Vizita a fost coordonată de prof. dr. Iuliana Dode, prof. Daniela Enache, prof. Camelia Dochie și prof. Luminița Dragomir. La eveniment au participat și două studente cu rolul de ambasadoare ale programului de studii de licență Studii Americane.

 

Elevii liceului Teoretic “George Călinescu” din Constanța au sărbătorit anticipat ziua națională a României prin diverse activități.
Astăzi, elevii au participat cu dragoste și interes, au interpretat poezii și cântece, și-au exprimat imaginația creatoare prin desene și au organizat momente artistice la sala de sport a liceului. Scopul activității de azi a fost dezvoltarea, consolidarea și manifestarea sentimentului patriotic.
1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii. La mulți ani, România!